Meniu
Cosul tau

Blog AWB Royal RSS Feed

02 mar. NOXYDE – ADIO RUGINA!
razvan 0 574
Noxyde este produsul care ofera protectie anticoroziva totala! Este o membrana elastomerica lichida, monocomponenta, de ultima generatie care ofera protectie anticoroziva totala metalului pe care este aplicata de cel putin 15 ani in conditii climatice severe, similare cu cele din mediul marin. Longevitatea acestui produs se datoreaza concentratie..
02 mar. PROTECTIE ANTICOROZIVA TOTALA DIN 1921!
razvan 0 537
Va luptati cu rugina si nicio solutie nu pare sa o inlature? Fie ca este vorba despre utilaje industriale, structuri metalice sau chiar obiecte din propria gospodarie, va prezentam un produs pe care istoria il recomanda. Grundul 769 – este un grund minune care a dat nastere corporatiei Rust Oleum. Povestea il are ca personaj principal pe Capitanul ..
02 mar. CE SUNT PARDOSELILE EPOXIDICE DECORATIVE?
razvan 0 1900
Aceste pardoseli sunt suprafete plane, fara rosturi, ce pot fi accesorizate cu pigmenti metalici, chips-uri decorative, nisipuri, quartz, fototapet. Desi originea pardoselilor epoxidice este cea a utilizarilor industriale, datorita rezistentei la uzura si la substante chimice, vopseaua epoxidica este utilizata cu success si in domeniul farmaceutic,..
02 mar. DE CE SA ALEGEM O PARDOSEALA EPOXIDICA?
razvan 0 688
De cele mai multe ori, nu acordam destula atentie podelelor, decat in cazul in care ceva este in neregula cu ele. Totusi, podelele reprezinta un factor important in viata de zi cu zi, ne asigura productivitatea si buna functionare a activitatilor. Una din cele mai bune optiuni pentru „tratarea” podelelor din beton este vopseaua epoxidica. Vopseaua ..
02 mar. TRANSFORMA ORICE PERETE IN BLACKBOARD!
razvan 0 736
Vopseaua Magpaint cu efect de tablă de scris are multe aplicații creative și distractive!Ce este vopseaua cu efect de tablă de scris? Este o vopsea pe care o puteți aplica pe aproape orice suprafață si care transforma suprafața într-o tablă utilizabilă pe care puteți desena și șterge exact ca pe o tablă standard.Oamenii iubesc desenul și desenul cu..
02 mar. VOPSEA MAGNETICA-UN MOD INEDIT DE PERSONALIZARE
razvan 0 208
Nu cunoști vopseaua magnetică? Este un mod de a decora pereții casei noastre pentru a da efectul original pe care il căutăm.Transformați orice suprafață într-un loc distractiv pentru a va juca cu magneți! În special, putem aplica această vopsea în zone comune cum ar fi bucătăria în care se pot lipi mesaje, în camera de zi pentru a suspenda poze sau..
Se afişează de la 1 până la 6 din 6 (1 Pagini)