De cele mai multe ori, nu acordam destula atentie podelelor, decat in cazul in care ceva este in neregula cu ele. Totusi, podelele reprezinta un factor important in viata de zi cu zi, ne asigura productivitatea si buna functionare a activitatilor. Una din cele mai bune optiuni pentru „tratarea” podelelor din beton este vopseaua epoxidica. Vopseaua epoxidica este un material ce protejeaza betonul si poate fi folosita pentru cladiri comerciale si industriale, garaje, depozite, dar chiar si pentru pereti.

Avantajele unei podele epoxidice sunt urmatoarele:

  1. Durabilitatea: Podelele din beton acoperite cu vopsea epoxidica rezista mai mult in timp si va ajuta sa economisiti bani pentru intretinere in timp.
  2. Rezistenta: Odata ce se usuca, vopseaua epoxidica devine foarte rezistenta
  3. Timp: Economisiti timp, deoarece aplicarea este destul de usoara si nu dureaza prea mult, dar poate fi aplicata si pe suprafete acoperite cu gresie impreuna cu grundul pentru suprafete ceramice, minerale.
  4. Intretinere usoara: Suprafata vopsita este sigilata, deci porii betonului sunt inchisi si astfel suprafata poate fi foarte usor curatata.
  5. Estetica: Vopseaua epoxidica poate fi aplicata in numeroase nuante, dar poate fi si decorata cu Chips-uri Colorate.
  6. Rezistenta la substante chimice: Vopseaua epoxidica poate fi aplicata cu succes in mediile chimice, fiind rezistenta la contactul cu substante chimice.
  7. Siguranta: Acest tip de vopsea poate fi antiderapanta cu ajutorul aditivilor speciali.
  8. Sustin mediul inconjurator: Vopseaua epoxidica este o varianta verde pentru afacerea sau garajul dvs, datorita reducerii de material folosit in comparatie cu alte materiale ( gresie, covoare de cauciuc, etc..)