Noxyde este produsul care ofera protectie anticoroziva totala! Este o membrana elastomerica lichida, monocomponenta, de ultima generatie care ofera protectie anticoroziva totala metalului pe care este aplicata de cel putin 15 ani in conditii climatice severe, similare cu cele din mediul marin. Longevitatea acestui produs se datoreaza concentratiei mare de pigmenti anticorozivi si a elesticitatii de pana la 200 la suta, in strat uscat.

Datorita durabilitatii acestui produs este folosit de catre cele mai mari companii de constructii pentru protejarea componentelor metalice ale podurilor, cladirilor din sticla si metal, hale metalice, rafinarii, stalpi metalici de medie si inalta tensiune, conducte metalice transcontinentale. De asemenea, in Statele Unite, este folosit si de catre consumatorii casnici pentru vopsirea si reconditionarea gardurilor sau a acoperisurilor metalice.

Descoperind calitatile uimitoare ale acestui produs, pasionatii de masini si motociclete il folosesc pe post de teroson auto, protejand componentele metalice ale caroseriilor, deoarece Noxyde actioneaza si ca un convertizor de rugina, putand fi aplicat direct peste aceasta.

Noxyde este varianta preferata de cei care reconditioneaza panouri termoizolante pentru hale, fiind cea mai buna solutie pentru vopsirea unei constuctii metalice cu pereti si acoperis din panouri sandwich.

Datorita formulei speciale, aceasta membrana elastomerica poate fi aplicata pe aproape orice material, de la oteluri galvanizate, aluminiu, cupru, inox si pana la obiecte din lemn, ceramic sau plastic.

De ce este eficient Noxyde? Fiind o membrana cauciucata, Noxyade, practic imbraca obiectul pe care este aplicat, sigilandu-l.Este exact ca o piesa metalica pusa intr-o punga ermetica si scufundata in apa. Atata timp cat stratul exterior este intact, si metalul va ramane ca nou pentru multi ani.

Rust Oleum, care este dezvoltatorul acestei membrane elastomerice, ofera cu lejeritate o perioada de garantie de 10 ani pentru acest produs.

Un alt avantaj al lui Noxyde il reprezinta compozitia lui alchidica, fiind un produs pe baza de apa, cu miros slab, poate fi utilizat atat la interior cat si la exterior.

Noxide este un produs foarte usor de aplicat : primul strat, prin simpla diluare a produsului cu apa , devina amorsa pentru al doilea strat de vopsea (aplicat ca atare sau, daca este necesar, cu o dilutie cu apa de max.10%). Cea de a doua aplicare are rolul de a proteja materialul cu un strat consistent(film) protector care va rezista lejer minim 15 ani la exterior.