Meniu
Cosul tau

Mellerud

Brand: Mellerud
Solutia de indepartat spuma si grafiti de la Mellerud este recomandata atat uzului casnic, cat si celui industrial. Aceasta elimina toate urmele de spuma poliuretanica proaspata si intarita. Datorita proprietatilor de aderenta la suprafata, aceasta actioneaza rapid si eficient.Produsul esre pot..
85,00 lei
Fără TVA:85,00 lei
Brand: Mellerud
SOLUTIE PENTRU PROTECTIA SUPRAFETELOR DIN PIATRA MELLERUD, 500ML Solutie incolora ce asigura un strat de protectie impermeabil, de lunga durata. Intensifica structura si culorile. Respinge murdaria si este rezistenta la UV. Potrivita pentru toate tipurile de piatra naturala sau artificiala poro..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Brand: Mellerud
Protejaza pana la 3 ani, pardoselile impotriva patrunderii uleiului si a impuritatilor pe baza de grasimi sau apa. Dupa tratarea cu acest produs, rezidurile de calcar si petele de apa vor fi extrem de usor de curatat. Potrivit pentru toate suprafetele absorbante, precum marmura, piatra naturala, si ..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei

Mellerud Chemie este o companie germana, producatoare de produse de curatenie, specializata in producerea de sapun si detergenti.


Se afişează de la 1 până la 3 din 3 (1 Pagini)